Verzendkosten & levertijd

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met je bestelling ! 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.

Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending.

 

Items op voorraad = Op werkdagen voor 22:00 besteld en betaald, uiterlijk binnen 2 werkdagen verzonden.

Items eigen productie/gepersonaliseerde items = Op werkdagen voor 16:00 besteld en betaald, binnen 5 werkdagen verzonden.

 

Let op ! Uitzonderingen:

- Tijdens de sale kan de verzendtijd langer zijn.

- Eigen ontwerpen kunnen langere levertijden hebben.

Mochten wij om wat voor reden dan ook de beloofde levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Spoed

Bij spoed kun je altijd contact opnemen met ons via info@potverblikkie.nl. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden.

 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Je kunt kiezen uit verschillende verzendopties. Wij bieden de volgende opties aan:

Brievenbuspost

Als jij niet perse een Track&Trace-code* wil, dan kun je je post ook laten verzenden met een postzegel. Dit moet natuurlijk wel passen in de envelop.

'DHL brievenbuspakje' (met Track&Trace-code*) €3,95
Dit betekent dat jouw pakje door de brievenbus wordt afgeleverd. Bij deze verzendoptie ontvang je een Track&Trace-code*. Deze Track&Trace-code* ontvang je van ons vanaf het moment dat het pakketje bij ons de deur uit gaat. Houd er echter wel rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakje wordt afgeleverd ten opzichte van de verzendmethode 'DHL pakket'.

'DHL pakket' (met Track&Trace-code*) €4,50
Wanneer je kiest voor de verzendmethode 'DHL pakket' wordt je pakket afgeleverd door een bezorger van DHL. Bij deze verzendoptie ontvang je een Track&Trace-code*. Deze Track&Trace-code* ontvang je van ons vanaf het moment dat het pakketje bij ons de deur uit gaat.

 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je hebt gekozen voor de verzendmethode 'DHL pakket' of 'DHL brievenbuspakje' kun je jouw pakket volgen met een Track&Trace-code*. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket bij ons de deur uit gaat, een mail met de Track&Trace-code* en een link naar de website van DHL. 

 

Mijn pakket is nog niet geleverd, wat nu?

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst op goed te Track&Trace-code* te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering. De levering van een brievenbuspakje kan vaak wat langer duren en deze worden niet bezorgd op zondag en maandag.

 

Levertijden tussen acties & feestdagen

Tijdens feestdagen en acties is het bij DHL en Potverblikkie vaak drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doen we er altijd alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verwerken. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen dan dat je van ons gewend bent.

 

* Dit is een code waarmee jij jouw pakketje kunt volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering.

 

Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid.

Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van jouw bestelling door DHL.

Voor bestellingen die zijn verzonden via brievenbuspost (zonder Track&Trace) zijn wij niet aansprakelijk voor vertraging of uitblijven van levering welke zijn ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van jouw bestelling door Postnl.