Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien van toepassing) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@potverblikkie.nl. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering gepersonaliseerde producten

Gepersonaliseerde producten die je via onze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing voor de definitieve versie. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.*

*Vanzelfsprekend wordt er altijd eerst een conceptversie van gestuurd. Deze kan naar aanleiding van jouw opmerkingen worden aangepast. Na goedkeuring wordt de definitieve versie gestuurd.

 

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@potverblikkie.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.